KARS Haber Girişi : 18 Mart 2019 14:27

Kars'ta Nöbetçi Fırın Uygulaması Sınıfta Kaldı

Kars'ta Nöbetçi Fırın Uygulaması Sınıfta Kaldı
Kars'ta vatandaşlar hafta sonları taze ekmek bulamıyor.
Kars Güncel- Kars'ta pazar günleri fırınların kapalı olması sonrasında kamuoyunda büyük tepkilere yol açmış sonrasında ise pazar günleri için Nöbetçi Fırın uygulaması başlatılmıştı. 

Pazar günleri fırınların kapalı olmasının Türkiye'nin hiç bir yerinde olmadığını ve taze ekmek bulamadıklarını belirten vatandaşların sorununa Kars Valisi Türker Öksüz el atıp, fırıncı esnafı ile toplantı gerçekleştirerek Kars'ta Nöbetçi Fırın Uygulaması'nı başlatarak bu soruna çözüm üretilmişti.

Sosyal medya hesaplarımızdan gazetemize ulaşan, Kars'ta yaşayan vatandaşlar; " Pazar günleri hangi fırının nöbetçi olduğunu bile bulamadıklarını belirterek, bulduğumuz fırında ise halka sunulan ekmeğin bayat olduğunu iddia ettiler.  Fırıncılar Odasına ulaşamadıklarını belirten vatandaşlar paramızla eziyet çekiyoruz,Kars halkına bunu mu reva görüyorlar?" şeklinde eleştirilere sebep oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serhat 01 Ocak 1970 02:00

    Fırın konusunda Güneydoğu bölgesi, helal olsun adamlara... Bayramlarda bile muhakkak açık fırın vardır, isteyen yemeğini bile pişirtebiliyor

  • VATANDAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    İŞTE BUNUN İÇİN BU MEMLEKETE NEDEN SAHİPSİZ DENİLDİĞİNİ DAHA İYİ ANLIYORUM MAĞDURİYET ÇOK ÇÖZEN BİR YETKİLİ YOK EN KÜÇÜK SORUNUMUZ O DA DÜŞÜNDÜRÜCÜ