KARS Haber Girişi : 01 Ekim 2018 16:39

Kars'ta Öğrenciler İçin Üst Geçit Yapılıyor

Kars'ta Öğrenciler İçin Üst Geçit Yapılıyor
Kars Karayolları 18. Bölge müdürlüğü iki okulun talebi üzerine üst geçit yapım çalışması başlattı.
Kars Güncel-  Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde bulunan Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi ve Bayrampaşa İlk öğretim okulunun öğrencilerinin yolun karşısına geçmek ve olası kazaların yaşanmaması için Kars Karayolları Bölge Müdürlüğüne Üst geçit talebinde bulunmasının ardından Karayolları bölge müdürlüğü Belediyeye ait bulvara üst geçit yaptırarak öğrencilerin ve vatandaşların kullanımına sunacak.

Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğünden konuyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı. Üst Geçit Gülahmet Güzel Sanatlar Lisesi İle Bayrampaşa İlköğretim Okulu Talebi Üzerine üst geçit Yapılmakta. Araç yoğunluğundan Ötürü Öğrencilerin karşıdan karşıya geçişini güvenli hale getirmek için Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü Trafik Güvenlik Baş Mühendisliği Tarafından yapımına başlanmakta olan üst geçit 7 Metre Yükseklik Yaklaşık 20 metre Uzunlukta olacak ayrıca üst geçidin üzeri ise Kışın yağan kardan korunması için polikarbon malzeme ile kaplanacak. Yapımına başlanana üst geçit ekim sonunda bitirilmesi planlanırken ay sonuna vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine sunulacak denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.