KARS Haber Girişi : 11 Eylül 2019 15:29

Kars'ta Öğrencilerin Çamurlu ve Radyasyonlu Okul Yolculuğu

Kars'ta Öğrencilerin Çamurlu ve Radyasyonlu Okul Yolculuğu
Kars'ta öğrenci velileri okulla giden toprak yolun çamurlu olması ve okul binası yanında bulunan Baz İstasyonu hakkında yetkililere seslendiler.
Kars Güncel- Kars'ta Yenişehir Mahallesinde bulunan Yenişehir İlköğretim Okulunun yolunun çamur olması nedeniyle öğrenci velileri yetkililerden yolun yapılmasını istediler.

Bugün Kars Valisi Türker Öksüz'ünde katılımı ile  2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı ve “İlköğretim Haftası”  münasebetiyle düzenlenen programın yapıldığı Yenişehir İlköğretim Okulu'na giden yolun çamurdan kurtarılması için öğrenci velileri belediye yetkililerine "Seslenerek çocuklarımızın çamurlu yoldan kurtarılmasını istiyoruz" dediler. 

Öğrenci velileri, Vali Türker Öksüz'ün talimatı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi üzerine Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından okul yoluna dolgu malzemesi dökerek bir nebzede olsa öğrencilerin çamurdan kurtarılması için çalışma yapmış olsa bile yine de kesin çözüme kavuşmayan yol için çalışmaların kış gelmeden yapılması gerektiğini belirttiler.

Ayrıca öğrenci velilere okul yanında hangi kurum veya tüzel kişiliğe ait olduğu belli olmayan Baz İstasyonunun kaldırılmasını da talep ettiler.

Milli eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre ise okul yolunun yaptırılması ve baz istasyonunun kaldırılması için gerekli resmi yazışmaların yapıldığı bilgisine ulaşıldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.