ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Nisan 2019 13:01

Kars'ta Okul Öğrencileri Zehirlendi, Öğrenciler Ambulanslarla Hastaneye Sevk Ediliyor

Kars'ta Okul Öğrencileri Zehirlendi,  Öğrenciler Ambulanslarla Hastaneye Sevk Ediliyor
Kars'ta bir okulda öğrenim gören çok sayıda öğrencinin ders esnasında fenalaşması üzerine ambulanslarla Kars'ta bulunan çeşitli hastanelere sevk ediliyor.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Kars'ın Merkeze bağlı Kocabahçe Köyü'nde öğrenim gören öğrenciler ders esnasında fenalaştı.
Mide bulantısı, yüksek ateş ve kusma gibi şikayetleri olduğunu tespit eden sınıf öğretmeni durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kars Merkeze yaklaşık 40 km mesafede olan köye çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.
Öğrenilen ilk bilgilere göre öğrencilerin köy bakkalından aldıkları kurabiyeleri yemesi üzerine zehirlenmenin meydana geldiği, şuana kadar yaklaşık 19 öğrencinin zehirlenmiş olabileceği ve sayının artacağı bilgisine ulaşılırken, öğrencilerin Kars'ta bulunan hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kocabahçe Köyü'nde ilk ve ortaokul öğrencilerinin öğrenim görüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.