ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Şubat 2019 13:58

Kars'ta Otelden 150 Bin TL'lik Hırsızlık Yapan 2 Zanlı Yakalandı

Kars'ta Otelden 150 Bin TL'lik Hırsızlık Yapan 2 Zanlı Yakalandı
Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği eski bir otelden 150.000 TL değerinde eşya çalan 2 hırsızı kıskıvrak yakaladı.

Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği polislerince Halitpaşa Mahallesi Çevreyolu civarında gayrifaal durumdaki eski bir otelde meydana gelen 150.000 TL değerinde muhtelif eşyaların çalınması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

18.02.2019 günü yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde; hırsızlık olayını gerçekleştiren, aracılık eden ve sattığı tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 2 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda ise 2 adet Yemek Dinlendirme ve Servis Dolabı, 1 adet havalandırma cihazı ve 17 adet Yer Altı Aydınlatma Projektörü ele geçirildi. Adli mercilere sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama; “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak ”halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.