GÜNDEM Haber Girişi : 06 Nisan 2018 22:02

Kars'ta Polis Bayramı Kutlaması

Kars'ta Polis Bayramı Kutlaması
Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü çeşitli etkinliklere Kars'ta kutlanıyor.

Kars Güncel- Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. İlk olarak bu gün Kars garnizon şehitliğine sabah saatlerinde gelen Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve polisler saygı duruşu istiklal marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bıraktılar. 
Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik program sonrasında bir açıklama yaparak; "Polis Teşkilatı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Milletin Bekası için canıyla malıyla devletin diğer bütün kurumlarıyla çalışmaya devam ediyor. Bundan sonrada biz başta Kars şehrimizdeki insanlarımız için bütün Türkiye'nin huzur ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Programam; 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kurum Müdürleri ve çok sayıda polis katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.