ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Ağustos 2018 21:37

Kars'ta Polis ve Jandarmadan Ortak Uyuşturucu Operasyonu

Kars'ta Polis ve Jandarmadan Ortak Uyuşturucu Operasyonu
Kars'ta jandarma ve polis ekipleri Kars Merkezli iki ilde eş zamanlı 12 adrese düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda 62,41 gram metamfetamin maddesi ve ruhsatsız silahlar ele geçirdi. Operasyonda 2 si tutuklu olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars'ta jandarma ve polis ekipleri uyuşturucu ile mücadelede ortak operasyon düzenledi. Uyuşturucu İmal ve Ticareti'ni yapan suç şebekesine düzenlenen operasyonda 2'si tutuklu olmak üzere, 7 kişi gözaltına alınırken, firar olan bir kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre Jandarma KOM Şube Müdürlüğü'nün istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonrasında Kars Merkezli Ağrı ilinde eş zamanlı yapılan operasyonda 12 adrese giden polis ve jandarma ekipleri toplamda 62,41 gram metamfetamin maddesi ve 2,49 gram kubar esrar ele geçirdi. Bu rakam son zamanlarda aynı operasyonda ele geçirilen en çok uyuşturucu olmakta.
Jandarma ve polis ekiplerinin sabah erken saatlerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, Uyuşturucu İmal ve Ticareti'ni yaptıkları gerekçesi ile Kars ve Ağrı illerinde, şebeke üyelerinden G.G. , Y.A. , T.P. , İ.B. , A.F.A. , V.H. , Y.G. operasyonlarda göz altına alındı. Şebeke üyelerinden E.T. ile S.G. nin çeşitli suçlardan cezaevinde tutuklu olduğu öğrenilirken , güvenlik güçleri operasyonda firari olan şüpheli S.Y.'yi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Göz altına alınan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah , silahlara ait fişekler, sim kart , cep telefonları ile av tüfekleri ele geçirildi.
Operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.