KARS Haber Girişi : 25 Şubat 2020 08:28

Kars'ta Sabah Saatlerinde Kar ve Tipi Etkili Oldu

Kars'ta Sabah Saatlerinde Kar ve Tipi Etkili Oldu
Kars'ta sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı kenti tekrar beyaz örtüyle kapladı.
Kars Güncel- Kars'ta son günlerde adeta bahardan kalma günler yaşanırken, sabah saatlerinde vatandaşlar tekrar kar yağışıyla güne başladı.

Sabah saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altında 2 derece ölçüldüğü kentte başlayan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı sonrasında belediye ve karayolları ekipleri kar küreme çalışmalarına başlarken kar yağışının 28-29 Şubat cuma ve cumartesi günüde devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden Buzlanma ve Çığ Uyarısı
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan son hava tahmin raporuna göre; "Havanın gündüz saatlerinde parçalı, çok bulutlu; Erzurum ve Erzincan çevrelerinin öğle saatlerine kadar, diğer yerlerin ise akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı; kar örtüsünün yüksek ve eğimin dik olduğu yerlerde çığ riskinin olduğu; akşam ve gece saatlerinde az bulutlu geçeceği, buzlanma ve don olayının görüleceği, ayrıca Bölgemiz genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden başta sürücüler olmak üzere, vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."denildi.

Merkez25 Şubat
Salı
26 Şubat
Çarşamba
27 Şubat
Perşembe
28 Şubat
Cuma
29 Şubat
Cumartesi
KarsKAR YAĞIŞLIAZ BULUTLUAZ BULUTLUKAR YAĞIŞLIKAR YAĞIŞLI
KAR YAĞIŞLIAZ BULUTLUAZ BULUTLUKAR YAĞIŞLIKAR YAĞIŞLI
-2     0-13     2-5     7-4     5-1     4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.