YAŞAM Haber Girişi : 08 Nisan 2020 20:55

Kars'ta Sağlık Çalışanlarına Dualı Destek

Kars'ta Sağlık Çalışanlarına Dualı Destek
Kars'ta yatsı ezanı sonrasında cami hoparlöründen koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanları için dualar edilerek destek olundu
Kars Güncel-Türkiye'nin dört bir yanında dualar ediliyor. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz zor günlerde cami hoparlörlerinden yatsı ezanı sonrası dualar ediliyor. Cami hoparlörlerinden yapılan duada virüsle mücadelede canları pahasına büyük mücadelede bulunan sağlık çalışanlarına dualı destekte bulunuldu.

Yapılan duada; "Allah'ım! Şu anda huzurunda ellerini açarak âmin diyen kardeşlerimizi, iki cihanda aziz eyle Allah'ım! Her daim mağdurların, mazlumların, gariplerin yanında yer almış; çaresizlere kucak açmış necip milletimizden rahmetini esirgeme Allah'ım! İlâhi Ya Rabbi! Hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza kolaylıklar nasib eyle Allah'ım! Ya Rabbi! Devletimizi, milletimizi, İslam beldelerini ve bütün insanlığı her türlü afetlerden, musibetlerden, kötülüklerden, salgın hastalıklardan muhafaza eyle Allah'ım! İlâhi Ya Rabbi! Zor günlerden geçiyoruz. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi daim eyle Allah'ım! Ya Rab! Bu zor zamanlarda, büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışan başta sağlık görevlilerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza yardım eyle Allah'ım. Bizlere taşıyamayacağımız ağır yükler yükleme Allah'ım! Ya Rabbi! Dünya imtihanımızı kolaylaştır, musibetler karşısında bilincimizi ve direncimizi artır, bizlere sabır ve metanet ver Allah'ım! İlâhi Ya Rabbi! Dünyada ve ahirette, mahşer gününde mahcup ve mahzun olmaktan cümlemizi muhafaza eyle Allah'ım!"denildi.

Camilerden Yapılan Dua

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.