ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Mart 2019 11:21

Kars'ta Seçim Kavgası HDP - Vatan Partililer Arasında Kazımpaşa Caddesi'nde Tartışma Çıktı

Kars'ta Seçim Kavgası HDP - Vatan Partililer Arasında Kazımpaşa Caddesi'nde Tartışma Çıktı
Kars'ta Vatan Partisi (VP) ile Halkların Demokratik Partisi (HDP)'li grup arasında stant açma ve broşür dağıtma meselesinden kavga çıktı.
Kars Güncel- Kars'ta 31 Mart seçim çalışmalarında son günlerine yaklaşırken partiler üyeleriyle birlikte saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Edinilen bilgiye göre Kazımpaşa Caddesi üzerinde Vatan Partisi'nin açtığı aday tanıtım standı bulunduğu alanın yanına HDP'lilerde gelerek broşür dağıtmak istedi. Her iki partinin üyeleri arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga eden partilileri çevrede bulunan vatandaşlarda izleyince Faikbey Caddesi ile Kazımpaşa Caddesi kavşağında bir süre trafik aksadı. Polis ekipleri sözlü tartışma yaşayan grup üyelerini ayırdı. Daha sonra HDP'li grup partilerinin belediye başkan adaylarının tanıtımlarının yapıldığı broşürleri başka alanda dağıtmak üzere cadde üzerinden ayrıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.