SİYASET Haber Girişi : 28 Mayıs 2018 01:18

Kars'ta Seçim Protestosunda Yeni Gelişme

Kars'ta Seçim Protestosunda Yeni Gelişme
Kars'ın Sarıkamış İlçesi Karakurt Köy sakinleri köylerine yapılan baraj sebebi ile pankart asarak seçime gitmeyeceklerini duyurmuştular. Bunun üzerine astıkları pankart jandarma ekipleri tarafından indirildi.
Kars Güncel- Kars'ın Sarıkamış İlçesi Karakurt Köy sakinleri köylerine yapılan baraj sebebi ile pankart asarak seçime gitmeyeceklerini duyurmuştular. Bunun üzerine astıkları pankart jandarma ekipleri tarafından indirildi.
Köy sakinleri astıkları pankartın indirilmesi sonrasında pankartı araçlarına asarak mehter marşları eşliğinde araçları ile konvoy oluşturarak protestolarını sürdürdüler.

Haberin Videosu


Arşiv Haber / 24.05.2018 22:02



Kars’ta İlk Seçim Protestosu, Köy Olarak Oy Kullanmayacaklar

Kars’ta İlk Seçim Protestosu, Köy Olarak Oy Kullanmayacaklar
Kars’ta Karakurt İlçesi 24 Haziranda yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için sandığa gitmeme kararı alıp şehrin ortasına afiş astılar.

Kars Güncel- Sarıkamış’a bağlı Karakurt nahiyesinde vatandaşlar yapılan baraj nedeniyle seçime gitmeme kararı alarak Karakurt Köyü'nün giriş ve çıkış noktalarına afiş astılar. 

    Karakurt’ta yolun ortasına asılan afişte “KÖYÜMÜZE YAPILAN BARAJ NEDENİYLE MAĞDUR OLAN KÖY HALKI OLARAK SEÇİME GİTMİYORUZ / Karakurt Köy Halkı” yazısı yazarak seçime gitmeyeceklerini duyurdular.


    Yorum Yaz
    • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.