SİYASET Haber Girişi : 20 Haziran 2018 18:14

Kars’ta Seçime Son Günler Vatandaş Ne Diyor?

Kars’ta Seçime Son Günler Vatandaş Ne Diyor?
Kars’ta 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala kala vatandaşlar ne diyor?

Kars Güncel- Türkiye’de yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları merakla beklenmekte. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde halkın nabzını sizler için tuttuk. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çay ocağı önünde oturan ve fikirlerini paylaşmak isteyen vatandaşlar bakın 24 Haziran için ne dedi.

Karsın Sarıkamış İlçesi Kazıkkaya Köyü’nde ikamet eden 61 yaşındaki Yakup Bora, 24 Haziranda tercihini AK Parti ile birlikte Cumhur ittifakından yana yapıyor. Sebebini ise şu şekilde açıklıyor.

61 yaşındaki Yakup Bora; “ 5 Sene oldu mide kanserine yakalandım, Ankara’da ameliyat oldum 5 kuruş param gitmedi. Tayyip Bey olmasaydı ben emekli olamazdım bile. Eski para ile 50 Milyar civarında bir borç çıkarttılar, ödeyemezdim bunu %85 oranında düşürdüler emekli olabildim. Onun sayesinde ben emekli oldum.

Kızım bu hükümet döneminde onun sayesinde okudu. Vanda okuyor şuan ve şuan staj için Ankara’ya göndermek için geldim buraya . Benim kanser tedavisi gördüğüm Onkoloji Hastanesi’nde staj görecek ve biliyormusunuz kızıma dedimki okuyup benim sağlığıma kavuştuum hastanede görev alacaksın ve kızım benim için bunları gerçekleştirdi.

Ben Kürdüm bu devlet için canımı feda ederim. Tayyip Bey müslümandır bırakmıyor bizim ülkemiz yıkılsın. Diğerleri hep yıkmaya çalışıyor ve yabancı devletlere uyuyorlar. Ama müslüman adam bu devleti yıkmaya çalışmaz.”dedi

Bakan Arslan’ın Bölgede yaptığı proje ve yatırımlar hakkında ise; “ Karsın Sarıkamış İlçesi Kazıkkaya Köyü ilçe merkezine yaklaşık  35 km mesafededir. Köyümüzün alt yapısı su kanalizasyon hattı yaptılar, asfalt köyümüze kadar geldi bu sebeple AK Partiyi destekleyeceğini belirtti.

Millet İttifakı’ndan yana tercihi olacağını belirten Sarıkamışın Karapınar Köyü’nden kendisini Profesör Tacettin diye isimlendiren vatandaş ise, AK Parti Hükümeti döneminde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara verilen desteklerden yana şikayetçi olduğunu ve bu yzden tercihinin Millet İttifakından yana olacağını belirtti. Profesör Tacettin isimli vatandaş; Benim 800 can koyunum var, koyun desteğine başvurdum, üzerime bir şey olmadığı için yine bana 300 can koyun verecek devlet.  Sayın Cumhurbaşkanı bana niye destek veriyor?.  Ben 40 Bin TL’lik süt satıyorum, bunun üzerine birde devlet bana 20 Bin TL destek veriyor. “ diyerek tercihini Millet İttifakı’ndan yana olacağını belirtti.

Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.