ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Haziran 2019 15:58

Kars'ta Şiddetli Yağmur Nedeniyle Araçlarında Mahsur Kaldılar

Kars'ta Şiddetli Yağmur Nedeniyle Araçlarında Mahsur Kaldılar
Kars'ta öğleden sonra başlayan sağanak yağış sonrasında vatandaşa ait araç yağmur suları içerisinde kaldı. Araçtakileri kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.
Kars Güncel- Kars'ta öğleden sonra 15:00 sıralarında başlayan ve yarım saat etkisini arttırarak devam eden sağanak yağış sonrası bir çok cadde ve sokak göle dönerken bir araç yağmur suları içerisinde mahsur kaldı.

Yağmur suları içerisinde kalan 06 AL 5173 plakalı araç stop edip çalışmazken, araç sürücüsü ve araçtaki yolcular yağmur nedeniyle oluşan su birikintisinden dolayı araçtan çıkamadı. Durum itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Kars'ta Evliya Camii yanında bulunan caddeye gelen itfaiye ekipleri araçta mahsur kalan vatandaşları tahliye etti. Daha sonra polis ekipleri yağmur suları altında kalan aracın cadde ortasından kaldırılması için çekiciden yardım istediler.

Yağmur sularından kurtarılan aracın hasar gördüğü ve içerisinde hala yağmur suyunun dolu olduğu fotoğraf karelerine yansıdı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.