ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Ekim 2019 21:20

Kars'ta Sigara Kaçakçılarına 22 Bin TL Para Cezası

Kars'ta Sigara Kaçakçılarına 22 Bin TL Para Cezası
Kars'ta jandarma ekipleri yaptıkları denetimde sebze yüklü kamyonette 1478 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili şahsa 22 Bin TL para cezası kesildi.

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde kaçakçılık yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsa yönelik 08.10.2019 tarihinde Digor İlçesi Sorguçkavak Köyü Mevkii yol kontrol ve arama noktasında operasyon düzenlenmiş olup; şahsın kullandığı araçta yapılan arama neticesinde araç kasasında bulunan meyve ve sebze kasalarının altına ve içine gizlenmiş vaziyette 1.478 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahsa 27 No’luÖTV genel tebliği kapsamında 20.692 TL idari para cezası, 2918 Karayolları Trafik Kanunu gereğince 2.126 TL idari trafik para cezası kesilmiş ayrıca araç 15 gün süre ile trafikten men edilmiştir.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.