ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Ocak 2020 00:12

Kars'ta Silahlı Ekmek Kavgası 1 Yaralı

Kars'ta Silahlı Ekmek Kavgası 1 Yaralı
Kars'ta bir markette aralarında ekmek seçme meselesi yüzünden çıkan tartışmada silah kullanıldı. Olayda bir kişi yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta Şehitler Mahallesi'nde bir işyerinde akşam saatlerinde silahlı kavga meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Ahmet Arslan Bulvarı üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde müşteri olan F.K. ile G.T. arasında "çıplak elle ekmek seçme meselesi" üzerine tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. 

Silah kullanılan kavgada taraflardan F.K. yanında bulunan silahla G.T. isimli şahsı bacağından vuruyor. Olayın polis ekipleri ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine F.K. ve yanında bulunan A.K. dışarıda bulunan araçla olay yerinden ayrıldı. Kavgada yaralanan ve üniversite görevlisi olduğu öğrenilen G.T. Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçan zanlılar F.K. ve A.K. motosikletli Yunus Polis timleri ve Asayiş Şube ekipleri tarafından kısa süre içerisinde olayda kullanılan iki silahla beraber yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma ve adli tahkikat başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.