ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Şubat 2018 17:02

Kars'ta Sokak Ortasında Kanlı İnfaz, 1 Ölü

Kars'ta Sokak Ortasında Kanlı İnfaz, 1 Ölü
Kars'ta bir kişi, sokak ortasında park ettiği araç içerisinde av tüfeği ile karısını ve karısının babasını vurdu. Olayda silahla vurulan kadın yaşamını yitirdi.
Kars Güncel- Kars'ta bir kişi, sokak ortasında park ettiği araç içerisinde av tüfeği ile karısını ve karısının babasını vurdu.
Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Mahallesi Arif Taşçı Caddesi Vilayetler Birliği Kız Öğrenci Yurdu önünde saat 16:00 sıralarında medyana gelen olayda, iddiaya göre park halinde bulunan 36 FF 299 plakalı araç içerisinde medyana gelen tartışma sonrasında av tüfeği ile ateş açıldı. Açılan ateşle av tüfeğinden çıkan merminin değdiği Gizem Eşit isimli kadın ağır yaralanırken, kadının babası Vilayet Çiftçi'ni ise parmaklarının koptuğu bildirildi. Karısı ve kayın babasını vuran R. Eşit isimli şahıs olay yerinden ayrıldı. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen polis ve sağlık ekipleri yaralanan kadın ve babasını Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Olay yeri ekipleri olayın yaşandığı alanı güvenlik şeridine alarak inceleme çalışması başlattı. Cinayetin işlendiği av tüfeği ise sokak ortasında görüntülendi.
Olayın faili olduğunu belirten R.Eşit isimli şahıs ise Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim olduğu ulaşılan  bilgiler arasında. Kars Asayiş Şube ekipleri olay yerinde inceleme çalışmasına devam ediyor. Olayda yaralanan Gizem Eşit'in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı.
Ayrıntılar gelecek...






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.