ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Şubat 2018 22:58

Kars'ta Sokak Ortasında Karısını Öldüren Cani Koca Tutuklandı

Kars'ta Sokak Ortasında Karısını Öldüren Cani Koca Tutuklandı
Kars'ta dün sokak ortasında 19 yaşındaki Gizem Eşit'i av tüfeği ile vurarak öldüren cani koca Ruhşan Eşit çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kars Güncel- Kars’ta dün bir kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasına sebep olan cinayet olayıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Eşini öldüren cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ölen annenin yaklaşık 1 aydır ayrı yaşadığı eşinin evine oğlunun doğum gününü kutlama bahanesiyle çağrıldığı iddia edildi.

Kars’ta dün meydana gelen araç içerisinde tüfekle eşi 19 yaşındaki Gizem Eşit'in ölümüne ve eşinin babası Vilayet Çiftçi’in yaralanmasına sebep olan Ruhşan Eşit, Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesinin tamamlanması ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ruhşan E’nin mahkeme sırasında, öldürdüğü eşi Gizem Eşit’in ise cenaze töreni vardı. Kars Fethiye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Gizem Eşit’in ailesi ve yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

Olay anında kızını koruyamadığını ve ‘Kızım bana sığınmıştı, onu koruyamadım, kendi ellerimle öldürttüm’ diyen baba Vilayet Çiftçi, gözyaşları içinde “Kızım bana hakkını helal etsin. Ona babalık yapamadım, bana sığınan kızımı kendi ellerimle oraya götürdüm. Her şey benim yüzümden oldu. Olay birkaç dakika önce yaşansaydı torunum ve diğer kızlarım da ölebilirdi ama ne fark eder ki benim canım gitti, şimdi adalet isterse onu assın benim için önemi yok.” diyerek acılarını dile getirdi.

Kars Fethiye Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından gözyaşları arasında Kars Asri Mezarlığı’na defnedilen Gizem Eşit’in kız kardeşleri ve annesi, ‘Kınalı kuzum, bizi bırakıp nereye gidiyorsun’ diye feryat etti.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.