ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Aralık 2019 12:31

Kars'ta Su Tankerini Çaldılar Jandarmadan Kaçamadılar

Kars'ta Su Tankerini Çaldılar Jandarmadan Kaçamadılar
Kars'ta vatandaşa ait su tankerini çalan şahıslar jandarma ekiplerinin çalışması sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "21 Aralık 2019 tarihinde İlimiz Merkez Subatan Köyünde meydana gelen bir vatandaşımıza ait 3 tonluk su tankerinin çalınması olayı ile ilgili olarak Valiliğimiz koordinesinde İl Jandarma Komutanlığımız tarafından gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda 27 Aralık 2019 tarihinde su tankerinin Akyaka İlçesi İncidere Köyünde bir şahısta olduğu tespit edilmiş olup söz konusu tanker sahibine teslim edilmiştir. Olayla ilgisi olan 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.