KARS Haber Girişi : 12 Mart 2019 22:47

Kars'ta Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik'e Destek Ziyareti

Kars'ta Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik'e Destek Ziyareti
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Kars programında ziyaret ettiği "Cumhur İttifakı" seçim bürosunda Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik'e AK Parti hükümetinin her türlü desteği sağlayacağını belirten açıklamalarda bulundu.
Kars Güncel- Kars ve Ardahan’da gerçekleştireceği bir dizi programlara katılmak üzere beraberinde TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ve Tarım ve Orman Bakanlığı bürokratları ile Kars'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Cumhur İttifakı Adayı MHP'li Çetin Nazik partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Burada konuşma yapan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 31 Mart seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çekerek, bu seçimlerle beraber Türkiye'nin içerisinde olduğu beka sorununu aşacağını açıkladı.

Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik , 31 Mart seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Kars Belediyesini kazanarak en büyük hediyenin verileceğini, Bakan Pakdemirli ise burada 31 Mart seçimleri sonrasında hayvancılık şehri olan Kars için Çetin Nazik'in taleplerininde hükümet tarafından karşılanacağını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli konuşmasında; "Bu millet çok zorluklar gördü. Bir soğan ekmeği 10 kişi bölüştüler. Asla esareti ve bayrağın başka bir bayrak tarafından gölgelenmesini kabul etmediler. Cumhur İttifakı olarak tek tek kapıları dolaşacağız. Diyeceğiz ki haydi dostum, haydi arkadaşım bu Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi değil, bu Devlet Bahçeli'nin meselesi değil, bu geleceğin meselesidir bu milletin meselesidir, bu çocuklarının geleceğinin meselesidir bu işi anlatmamız gerekir. Türkiye'nin çok ciddi bir beka problemleri vardır bu işi de aşmamız gerekiyor. Koalisyon çıkarmayacak ve istikrar sağlayacak yönetim sistemini Cumhur İttifakı ile beraber geçtik. Bundan sonra Türkiye'yi daha aydınlık günler bekliyor. Kars'ta Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz. Buna inanmayanları da inandıracağız ve tek tek kapı kapı dolaşacağız. Çetin Nazik kardeşimiz hem nazik hem çetin'dir. Haksıza hukuksuzluğa çetin, mazluma da nazik. 31 Mart'ta Cumhur İttifakımızın adayını Kars'ta belediye başkanı olarak göreceğiz. 31 Mart'tan sonra tarım ve hayvancılık alanında çok ileri seviye de olan Kars'ımıza Çetin Nazik kardeşim emredecek, Tarım ve Orman Bakanı yapacak, Çetin Nazik kardeşim emredecek hükümet yapacak." dedi.
 
Bakan Pakdemirli daha sonra Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi ziyareti sonrasında Tarım ve Orman Sektör Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere DSİ 24. Bölge Müdürlüğüne geçtiler. 
 
DSİ 24.Bölge Müdürlüğü’nde Kafkas Halk Dansları gösterisi ile karşılama sonrasında yöresel ürünlerin sergilendiği standı ziyaret ederek sergilenen ürünleri incelediler ve ürünler hakkında bilgi almalarının ardından toplantıya katıldılar. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda; Cumhur İttifakı Belediye Başkanı adayı Çetin Nazik, TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Valimiz Sayın Türker Öksüz ve Tarım ve Orman Bakanı  Dr. Bekir Pakdemirli birer konuşma yaptılar. 
 
Kars Valisi Türker Öksüz burada  yaptığı konuşmada, ülkemizin Kafkaslara açılan kapısı, serhat şehir, Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin ve 90 Bin Sarıkamış Şehidimizin diyarı Kars’a hoş geldiniz.” şeklinde selamlayarak Kars’ın tarihi, kültürel, tarım ve hayvancılık potansiyeli ile ilgili bilgiler verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin konuşmasının ardından, sektör temsilcileri ve üreticilere söz verilerek sorun ve talepleri istişare edildi. 

Programa Kars Valisi Türker Öksüz, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.