ASAYİŞ Haber Girişi : 03 Ekim 2018 18:58

Kars'ta Tedaş Görevlisi Direkten Düşerek Yaralandı

Kars'ta Tedaş Görevlisi Direkten Düşerek Yaralandı
Kars'ta şebeke yenileme çalışmasında görevli Aras Edaş personeli, elektrik direğinin çürümesi nedeni ile yere düşerek yaralandı
Kars Güncel- Karsın Kağızman İlçesine bağlı Taşburun Köyü'nde Aras Edaş ekipleri tarafından yapılan şebeke yenileme çalışmasında bir işçi direkten düşerek yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Kağızman ilçesine bağlı Taşburun Köyü'nde saat 15:00 sıralarında Aras Edaş ekipleri tarafından yürütülen şebeke yenileme çalışmasında, eski elektrik direklerinin sökülmesi işlemi gerçekleştirilirken Ferhat Öztürk isimli Aras Edaş görevlisi elektrik direğinin çürümesi dolayısıyla direk üzerindeyken zeminden kopması sebebi ile direkle birlikte yere düştü.
Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı Aras Edaş çalışanı daha sonra Kağızman İlçe Devlet Hastanesi'ne buradan da Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Direkten düşerek yaralanan Aras Edaş çalışanı Ferhat Öztürk'ün acil serviste tedavisi devam ederken sol omuzunda ve sağ bileğinde çatlak ve kırıkların oluştuğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.