ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Kasım 2018 00:21

Kars'ta Tefeci Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Kars'ta Tefeci Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda 2 kişi tefecilikten tutuklandı.

Kars Güncel-Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; Tefecilik Yaptığı tespit edilen 5 şüpheli şahıstan 4 şahıs 19.11.2018 günü yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. 1 şahsın ise il dışında olduğu tespit edilmiş olup; yakalama çalışmaları devam etmekte.

Yakalanan şahısların ikamet, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalar neticesinde; 1 adet ruhsatsız tabanca, 12  adet senet ve 358 bin lira tutarında 1 adet çek ele geçirildi,iki şahıs  çıkarıldığı adli mercilerce  tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Kars Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.