ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Mayıs 2018 19:32

Kars'ta Tefeci Operasyonu 6 Gözaltı

Kars'ta Tefeci Operasyonu 6 Gözaltı
Kars'ta jandarma ekipleri Tefecilik yapan suç örgütünü çökertti.
Kars Güncel- Kars'ta jandarma ekipleri Tefecilik yapan suç örgütünü çökertti. 
Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Kars İl Jandarma Komutanlığımızca 12.06.2017 günü başlatılan planlı faaliyet kapsamında Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak Tefecilik Resmi Belgede Sahtecilik Suçlarını işleyen örgüt yöneticisi ve üyelerine yönelik 2 Mayıs 2018 günü Sarıkamış İlçemizde operasyonel faaliyet gerçekleştirilmiştir.
 
Operasyon kapsamında 6 hedef şahsa ait 8 ayrı adreste yapılan aramalarda 10 adet toplam 179.750 lira değerinde senet, 5 adet müştekiler adına düzenlenmiş boş senet, 1 adet müştekiye ait maaş banka kartı, 1 adet müştekiye ait tapu senedi, iletişimin tespiti ve banka hesap hareketlerinin analizi sonucu tespit edilen müştekilerin isimlerinin de bulunduğu alacak verecek hesaplarının tutulduğu 7 adet not defteri, 1 ajanda, 4 adet cep telefonu ve 1 adet  laptop ele geçirilmiştir.
 
Şüpheli şahıslardan 4’ ü  (B.D,M.K,C.G ve R.Ö) gözaltına alınmış olup 2 şüpheli şahıs (C.G ve E.E) başka suçlardan halen tutukludur. Tahkikat devam etmektedir.
 
Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam edecektir." denildi.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.