KARS Haber Girişi : 17 Nisan 2019 11:30

Kars'ta Terör Operasyonu 3 Gözaltı

Kars'ta Terör Operasyonu 3 Gözaltı
Kars'ta jandarma ekipleri tarafından yapılan terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars'ta terör operasyonları devam ediyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ve FETÖ/PDY kapsamında yeni gözaltılar oldu. Operasyonlarda FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesi ile 3 kişi gözaltına alındı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütü soruşturma kapsamında Karsın Kağızman İlçesi Çeperli Köyü'nde yaşayan O.U.'nun evinde arama yapılarak örgütsel olduğu düşünülen metaryallere el konularak O.U. gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında Karsın Sarıkamış İlçesi'nde N.T. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bir diğer operasyonda ise Karsın Sarıkamış İlçesi'nde yaşayan İ.K. ise sosyal medya hesabı üzerinden terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı gerekçesi ile jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.