ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Temmuz 2019 20:56

Kars'ta Terör Operasyonu HDP'li Başkan Tutuklandı

Kars'ta Terör Operasyonu HDP'li Başkan Tutuklandı
Kars'ta polis ekiplerince PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında HDP Kağızman İlçe Başkanı gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada“Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan hakkında soruşturma yürütülen Kağızman Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Başkanı Y.Ö isimli şüpheli, Kars İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 17.07.2019 günü saat 05.00 sıralarında eş zamanlı operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Adli işlemlerin ardından 18.07.2019 günü sevk edildiği Adli Makamlarca TUTUKLANARAK Kars T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." denildi.

Ayrıca  Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak; “Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile kararlıkla devam edecektir.” ifadelerine de yer verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.