YAŞAM Haber Girişi : 05 Ekim 2018 13:25

Kars'ta Ticari Taksiler Şehitler İçin Konvoy Yaptı

Kars'ta Ticari Taksiler Şehitler İçin Konvoy Yaptı
Batman'ın Gercüş ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan 8 Mehmetçik için Kars'ta ticari taksiler konvoy yaparak teröre lanet okudu.
Kars Güncel- Kars'ta Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen ticari taksi sürücüleri, dün PKK Terör Örgütü'nün düzenlediği bombalı saldırıda hayatını kaybeden 8 kahraman Mehmetçik için araçlarına Türk Bayrakları asıp, konvoy yaparak terörü lanetledi.
Cumhuriyet Meydanından başlayan konvoy Cumhuriyet Caddesi, Faikbey Caddesi, Kazımpaşa Caddesi ve İnönü Caddesi üzerinden Kafkas Üniversitesi Nizamiyesinden dönüş alarak tekrar Cumhuriyet Meydanına gelerek son buldu. Konvoya vatandaşlardan da destek gelirken yoldan geçen diğer araç sürücüleri de korna çalarak destek verdi.
Taksici esnafı adına açıklama yapan; Kadir Yeniaras, şehitlere Allah'tan rahmet dileyoruz, Şehit olanlar hepimizin abisi, kardeşi Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Şehit ailelerine buradan başsağlığı diliyoruz, Allah ailelerine sabır versin. Hepimizin ailesi var bizde askerlik yaptık hepimiz kardeşiz. Sözün bittiği yerdeyiz inşallah bundan sonra hiç bir şekilde şehit vermeyiz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin."dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.