YAŞAM Haber Girişi : 17 Temmuz 2019 20:56

Kars'ta Trafik Değerlendirme Toplantısı

Kars'ta Trafik Değerlendirme Toplantısı
Valimiz Sayın Türker Öksüz başkanlığında "Trafik Güvenlik Toplantısı" yapıldı. İlgili kurumların katıldığı toplantıda, 2018 yılı ile 2019 yılının ilk altı ayında yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Kars Güncel-Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik trafik eylem planı doğrultusunda İçişleri Bakanlığının Koordinesinde 81 il ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak başlayan Trafik Değerlendirme Toplantısı Kars'ta da yapıldı.

Vali Türker Öksüz  Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Kars Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü yetkilileri ile emniyet ve jandarma trafik timi personeli katıldı. 

Gerçekleşen toplantıda, il emniyet müdürlüğü ve il jandarma komutanlığı trafik timleri tarafından Trafik Güvenliği Uygulama Politika Belgesi doğrultusunda Kars'ta ki trafik güvenliğinin sağlanmasına dönük yaptıkları çalışmaları içeren bir sunum gerçekleştirildi. Ayrıca toplantıda şehir içi trafiğinin rahatlatılması için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalarla ilgili kurum müdürlerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.