ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Şubat 2018 18:29

Kars'ta Trafik Kazası, 2 Ölü , 2 Ağır Yaralı

Kars'ta Trafik Kazası, 2 Ölü , 2 Ağır Yaralı
Kars Göle Karayolunda meydana gelen trafik kazasında şarampole uçan araç içerisinde bulunan 2 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişide ağır yaralandı.

Kars Güncel- Kas'ta medyana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil şarampole uçtu, kazada sürücü ve bir yolcu ağır yaralı olarak kurtarılırken araç içerisinde bulunan diğer 2 yolcu ise hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Kars-Göle Karayolu'nda seyir halinde olan araç içerisinde bulunan sürücü Zeki Bastaban idaresindeki araç bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.Sürücü Zeki Bastaban ile birlikte Doğan Arpa, İsmail Atun ve Kader Altun'un bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole uçtuktan sonra durabildi.

Kazayı yoldan geçen diğer araç sürücülerinin görmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Meydana gelen kazada yolcu Doğan Arpa ile Kader Altun olay yerinde hayatını kaybederken, kazada yaralı olarak kurtulan sürücü Zeki Bastaban ve İsmail Altun ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı Zeki Bastaban ve İsmail Altun'a Ardahan'da yapılan sağlık müdahalesinin ardından sürücü Zeki Bataban ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne, ağır yaralı yolcu İsmail Altun ise Erzurum'a sevk edilirken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.