KARS Haber Girişi : 10 Aralık 2018 14:44

Kars'ta Turizm İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Kars'ta Turizm İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Kars Valisi Türker Öksüz başkanlığında Turizm İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kurum ve turizmciler ile Karsın turizm konusunda hangi konumda olduğu, sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.
Kars Güncel- Kars Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Turizm İstişare Toplantısı'na Kars Valisi Türker Öksüz, Kars İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, kurum yetkilileri ve turizmciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Öksüz, Toplantımızı görüş alışverişinde bulunalım, fikirler edinelim diye düzenledik. Hepimiz biliyoruz turizm ilimizde her geçen gün ivme kazanıyor, özellikle doğu ekspresi turları ile birlikte bu ivmeyi daha da arttıran bir konumda olmaya devam ediyor." dedi.

Öksüz konuşmasına şöyle devam etti; "İlimizde tarihi, kültürel değerleri hemde kış turizmine ve doğa turizmine uygun yapısıyla da turizm potansiyeli açısından ülkemizin önemli destinasyonlarından, faaliyet alanlarından biri  olma yolunda ilerliyor. Kars'ta turizm çeşitliliğini ortaya koyabilmek ve mevcut olan turizm alanındaki ihtiyaçları sorunları birlikte değerlendirebilmek  amacındayız. Kamu kurum kuruluşları, bu alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını, otel yöneticileri ile turizmcilerimizi bir araya getirerek bu alandaki yatırım ve hizmetlerimizi kaliteli hale getirmeyi amaçlıyoruz." dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.