KARS Haber Girişi : 16 Ocak 2018 22:01

Kars'ta Tutuklanan Polis Anlattı, Fetö Kendine Yeniden Kuran Yazmış

Kars'ta Tutuklanan Polis Anlattı, Fetö Kendine Yeniden Kuran Yazmış
Kars'ta FETÖ'den tutuklu bulunan Emniyet Amiri E.Ü. ifadesinde Amerikada olan Fetullah Gülen'in yanına gittiğini burada gördükleri anlatırken, Kuran-ı Kerim'in kendilerine göre yeniden yazıldığını" belirtti.
Kars Güncel- Kars'ta FETÖ'den tutuklanan dönemin emniyet amiri E.Ü. ifadesi bu kadarı da olmaz dedirtti.
FETÖ KENDİNE YENİ KUR’AN-I KERİM YAZMIŞ!
Kars'ta devam eden FETÖ/PDY ve 15 Temmuz Darbe duruşmalarında gün geçtikçe yeni bilgiler gün yüzüne çıkıyor. Kars'ta görevli iken izne ayrılarak Amerika'da bulunan FETÖ Terör Örgütü elebaşı fetullah gülenin yanına giden dönemin emniyet amiri E.Ü.'nün ifadesi bu kadarı da olmaz dedirtti.
Tutuklu bulunan eski emniyet amiri E.Ü. ifadesinde; "İlk gidişimde burada yanlış hatırlamıyorsam 2 gece konakladım. Burada bulunduğum süre içerisinde cemaat ile vakit namazlarını kıldık, bir sefer ben Fetullah Gülen’in bir konuşmasını burada dinledim ancak şuan hatırlamıyorum, şahsen Fetullah Gülen ile bir tanışma faslı olmadı. Fetullah Gülen’in konuşma yaptığı zamanlarda büyük salonda en fazla 20-30 kişi oluyordu, zaten konaklayanların sayısı bu sayıyı geçmiyordu, yani Fetullah Gülen’in bulunduğu ortamın kalabalık olmamasına özen gösteriliyordu, malikâne içerisinde çeşitli noktalarda güvenlik kameraları bulunuyordu, burada sabah namazından önce teheccüt namazı, sonra Fetullah Gülen’inde katıldığı sabah namazı, sabah namazından sonra Fetullah Gülen’in mescitten ayrılmasının ardından tesbihat, eski binada kahvaltı, daha sonra istirahat ve 9:00 sıralarında büyük salonda Fetullah Gülen’in karşısında hilal şeklinde oturan molla tabir edilen 9-10 kişilik hoca gurubu tefsir adı altında ayetleri farklı tefsir kitaplarından okuyorlardı, burada benim anladığım kadarıyla Fetullah Gülen’in başkanlığındaki molla ekibi tarafından ayetlerin tefsirleri üzerinde çalışıldığı ve kendilerine göre yeni bir Kur’an-ı Kerim tefsiri yazma çalışması yapılıyordu. Tefsir çalışmasından sonra ara veriliyordu. Öğlen namazı öncesinde mescide biraz erken gelinir mescitte bulunan kitaplardan okunurdu. Öğlen namazını molla tabir edilen bir hocanın arkasında kılındıktan sonra yine tesbihat yapılırdı." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serhat 01 Ocak 1970 02:00

    Tefsir Kur an yazmak mı?Tam anlayamadım ama tam Yahudi bunlar.Korktum