EĞITIM Haber Girişi : 25 Ekim 2018 18:24

Kars'ta Ülkücüler Bu Kez Andımızı Okudu

Kars'ta Ülkücüler Bu Kez Andımızı Okudu
Kars Ülkü Ocakları Kafkas Üniversitesi'nin nizamiyesinde bu gün toplanarak ANDIMIZ'ı okudular.

Kars Güncel- Son günlerde polemiğe neden olan Danıştay'ın ANDIMIZ kararıyla ilgili olarak Kars Ülkü Ocakları Kafkas Üniversitesi teşkilatı okullarda okutulan Andımız'a karşı olanlara tepki göstererek üniversitenin ana nizamiyesinin önünde toplanarak Andımız'ı okudular.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör andımızın okunmasının ardından burada yaptığı açıklamada; "Türk Ve Türklük İle İlgili Herhangi Bir kelime duyunca sırtı kedi gibi kabaranlar, Danıştayın Bir kararı ile ilgili Çeşitli yorumlar Yapıyor. Andımızın Geri gelmesi ile Türk Düşmanları Kendilerini bir bir belli etmeye Başladı. Andımızı Okumak yada okutmak İstemeyenler Kendilerini Nereye Bağlı görüyor İse oraya Bağlılık yemini yapsınlar. Fetöye Bağlılığı varsa Fetöye Bağlılık yemini yapsınlar, PKK ya bağlılıkları varsa PKK ya bağlılık yemini etsinler. Bizler sonuna kadar Türk’üm Doğruyum Çalışkan’ım Diyeceğiz.Türklük Düşmanları Ne Yaparlarsa Yapsınlar, Allah’ın İzni İle Türk ve Türkçü, Gençlerimiz Her zaman karşılarında duracaktır. Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SArıkamışlı 01 Ocak 1970 02:00

    Ben Güzel Bir İş Yapmışlar. Slogan Milliyetçiliğinden başka Birşey Yapmasınlar