ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Şubat 2018 21:50

Kars’ta Üniversite Öğrencisi Genç Kız İntihar Etti

Kars’ta Üniversite Öğrencisi Genç Kız  İntihar Etti
Kars’ta üniversite öğrenimi gören kız öğrenci, kaldığı öğrenci yurdunda vücuduna enjektör ile ayran enjekte ederek canına kıydı.

Kars Güncel – (KARS GÜNCEL ÖZEL HABER) Kars’ta Kafkas Üniversitesinde Anestezi Bölümünde okuyan Sonay Ç. İsimli kız öğrenci kaldığı öğrenci yurdunda, enjektörle vücuduna damar yolu ile ayran enjekte ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, öğrenci yurdunda kalan Sonay Ç. İsimli kız öğrenci yurtta bulunan odasında ayran içtiği esnada, aile özlemi çektiği gerekçesi ile psikolojik bunalım geçirdi. Okuduğu bölüm dolayısıyla daha önceden almış olduğu "AVİL" isimli sakinleştirici ilacın kullanımından artan enjektörleri çekmecesinden çıkaran Sonay Ç. Elinde olan ayrandan 3 cc miktarında enjektöre çekerek, kolundan damaryoluna enjekte etti. Daha sonra cep telefonu ile farklı şehirde bulunan ablası ile iletişime geçen üniversite öğrencisi Sonay Ç. Ablasına, “sizleri çok özledim, dayanamıyorum artık, canıma kıydım” şeklinde konuşma yaptıktan sonra  cep telefonunu kapattı. Ailesinin aramalarına cevap vermeyen üniversite öğrencisi Sonay Ç. Vücuduna damar yolu ile enjekte ettiği ayran dolayısıyla kaldığı yurttaki odasında fenalaştı. Durumu gören diğer öğrencilerin olayı sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine intihar eden Sonay Ç. Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.