ASAYİŞ Haber Girişi : 15 Şubat 2018 20:44

Kars'ta Üniversite Öğrencisi Hastane Tuvaletinde Canına Kıydı

Kars'ta Üniversite Öğrencisi Hastane Tuvaletinde Canına Kıydı
Kars'ta Kafkas Üniversitesi'nde Anestezi bölümünde öğrenim gören öğrenci, staj gördüğü hastanede koluna yüksek dozda ilaç enjekte ederek canına kıydı.
Kars Güncel- Kars'ta Kafkas Üniversitesi'nde Anestezi bölümünde öğrenim gören öğrenci, staj gördüğü hastanede koluna yüksek dozda ilaç enjekte ederek canına kıydı.
Edinilen bilgiye göre, Tokat nüfusuna kayıtlı olan Mahmut Ekrem Kantarlı isimli üniversite öğrencisi, staj gördüğü Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde lavaboda koluna yüksek dozda uyuşturucu madde içerikli ilaç enjekte ederek yaşamına son verdi.
Hastane lavabosunda koluna enjekte ederek yaşamına son veren Mahmut Ekrem Kantarlı'nın Kafkas Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda Anestezi Bölümünde 2. sınıf 2. öğretim öğrencisi olarak öğrenim gördüğü öğrenilirken, Mahmut Ekrem Kantarlı'nın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • özgür kantarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Otopsi raporunu aldı iseniz bizimlede paylaşırmısınız. Biz ailesi olarak henüz almadık da… Sadece ön otopsi raporunda ilaç zehirlemesi belirtiliyor. Ön otopside yapılan incelemelerde bu şekilde bir durum yokken, ölüm nedeni farklı bir sebebten ötürü iken. Sizin yapmış olduğunuz bu haber; beni,ailemi ve sevenlerimizi üzmüş, zaten büyük bir acımız var iken, acımıza acı katmıştır. Ne yazık ki şu an size ivedi bir şekilde müdahale edecek, ciddi bir ceza kesecek, yoğurdu üfleyerek yedirecek, kanunumuzda bir ceza hükmü yok. İntihar demek ne demek, elinizde kanıt olarak intihar mektubu yada mesajı varsa Allah aşkına çıkarın. Emniyet birimleri ile yahut bizlerle,medyayla paylaşın. Benim oğlumun vefatı, sizin yazdığınız gibi değilken. Neye dayanarak yapıyosunuz böyle yalan haberleri? Bu hususla ilgili, zerre kadar dahi alakası olanlara; Müslüman müslümana zulmetmez. Allahıma havale ediyorum sizleri. Ben oğlumun, ekremimin, aslanımın amcasıyım ismim özgür kantarcı. Bizim hakkımız size ve sizin gibi zihniyetle yaşayanlara haramdır. Yüce Allahımız Mizan-ı kurduğunda siz ve sizin gibilerden bu hakkın alınacağını da iyi bilesiniz. Özgür Kantarcı