ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Mart 2019 23:04

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu 4 Gözaltı

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu 4 Gözaltı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu kullanan, tacirliğini yapan şahısların ve kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik operasyon yaptı.

Kars Güncel-Kars Emniyetinden yapılan yazılı açıklamada;"Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucu kullanan, tacirliğini yapan şahısların ve kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;15.03.2019 günü Ardahan ilinden Kars istikametine gelen araçta bulunan E.D. B.H. D.D. S.Ö isimli şüpheli şahısların yapılan üst araması neticesinde toplam 95.32 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.Ayrıca İlimiz Faikbey caddesinde bulunan 3 (üç) ayrı işyerinde yapılan aramada 115 kutu (23.000 adet) Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen Makaron ele geçirilmiştir.Şüpheli şahıslar hakkında TCK-191 (Kullanmak İçin Uyusturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında ve 5607 Sayılı Kaçakçılık İle Mücadele Kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatılmıştır.Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak toplumumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.