ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Temmuz 2019 16:04

Kars'ta Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Kars'ta Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi
Kars'ta şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan incelemede uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirken araç içerisinde bulunan iki kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan çalışma sonucunda;
- Ö.A. isimli şahsın üst aramasından toplam 0,61 gr uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
- RR-*-** yabancı plakalı araçta ve araç sürücüsü R.I. isimli şahsın üst aramasından toplam 2,53 gr uyuşturucu madde,  1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 27 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

Konu ile alakalı olarak şahıslar hakkında TCK-191 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak) suçu kapsamında adli işlemleri yapılarak ikmalen Kars Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.