KARS Haber Girişi : 21 Ağustos 2019 18:52

Kars'ta Vatandaşlar Sokak Aydınlatma Lambası İstiyor

Kars'ta Vatandaşlar Sokak Aydınlatma Lambası İstiyor
Kars'ta sokaklarının aydınlatma lambaları olmadığını dile getiren mahalle sakinleri, geceleri karanlıktan dolayı dışarı çıkamadıklarını belirterek tepki gösterdiler
Kars Güncel-Kars Merkez Şehitler Mahallesi 1. Teyyare Sokak'ta aydınlatma lambaları olmadığını dile getiren mahalle sakinleri, geceleri karanlıktan dolayı güvenlik endişesi duyduklarını ve bu nedenden ötürü dışarı çıkamadıklarını belirterek tepki gösterdiler.

Sokaklarında aydınlatma olmadığı için karanlık çöktüğünde çocuklarının dışarı çıkamadığını ve güvende olmadıklarını hissettiklerini söyleyen mahalle sakinleri, yetkililere seslenerek bir an önce aydınlatma lambalarının konulmasını istedi. Ayrıca mahalle sakinleri aydınlatma olmadığı için oldukça sıkıntı çekiyoruz. Akşam olduğunda sokak tamamıyla karanlığa bürünüyor ve göz gözü görmüyor ve bu sokağa gelen giden oldukça fazladır." şeklinde açıklamalarda bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Özelleştirme faciası 01 Ocak 1970 02:00

    Bu nasıl bir saçmalıktır.Bunlara dur diyecek bir kurum amiri yok mu?Insanlar gece korkudan dışarı çıkamıyorlar , tedaşta sokak lambası değiştirmekten aciz.Türkiyenin her noktasında teller yeraltına alındı.Kars bu rezilliği çekmeye devam ediyor.Fatura 2 gün geçsin koşarak gelen ekip elektiriginizi kesiyor.Bu konuda çok başarılılar.