KARS Haber Girişi : 22 Temmuz 2019 20:18

Kars'ta Vatandaşlar Yaya Kaldırımlarını Kendileri Yaptırıyor

Kars'ta Vatandaşlar Yaya Kaldırımlarını Kendileri Yaptırıyor
Kars'ta vatandaşlar bozulan yaya kaldırımlarını kendi imkanları yaptırıyor.
Kars Güncel- Kars'ta yaya kaldırımları vatandaşlarca yeniden yapılıyor.

Ortakapı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kaz Evi'nin işletmeciliğini yapan Nuran Özyılmaz, işyerlerinin önünde bulunan bozuk yaya kaldırımlarının kendileri tarafından malzeme alınarak yapıldığını belirtti.

Yaya kaldırımını kendi imkanları ile yaptıran Nuran Özyılmaz konu hakkında yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz günlerde işyerimizin önünde bir su patlağı oldu. Belediyeye müracat ettik, ekipler gelerek su problemini bulabilmek için kepçe ile  kapımızın önünü kazdılar. Ekipler suyun nereden geldiğini bulamadılar ve daha sonra kepçe ile eşilen yer tekrar kapatıldı önceden de bozuk olan yaya kaldırımı ise tamamen bozuldu."dedi.

Özyılmaz daha sonra ise açıklamasını şu şekilde sürdürdü. "Belediyeye müracat ettik ustamız yok dedi. Bize 20 adet çimento verdiler ayrıca diğer caddelerden çıkan kaldırım taşlarını verdiler. Bizde mecburen kendimiz usta tutarak yaptırmaya başladık. Ustalar yaya kaldırımını yapmaya başladı bizde 20 tane çimento aldık ve yaklaşık 40 torba çimento gitti. Ustaların ücretini kendimiz verdik ve şu gördüğünüz alan için yaklaşık 3 Bin TL ben ödedim. Daha sonra yan işyeri sahibi yaptırdığım çalışmayı görünce bende yaptırayım dedi. Komşumuzda 2 Bin TL ücret ödeyerek işyerinin önündeki yay kaldırımını yaptırıyor. Heralde cadde üzerinde ki bir kaç işyeri daha yaptıracak." dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Kaz yerine martı pişiren kadun 🤭

  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Kaz yerine martı pişiren kadun 🤭

  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Kaz yerine martı pişiren kadun 🤭