KARS Haber Girişi : 06 Ağustos 2018 16:54

Kars'ta Vatandaşların Kurbanlık Alma Telaşı

Kars'ta Vatandaşların Kurbanlık Alma Telaşı
Kars'ta Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarlarında pazarlıklar devam ediyor.
Kars Güncel- Kars'ta vatandaşların kurbanlık hayvan alma telaşı.
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık hayvan almak isteyenler hayvan pazarlarına gidiyor. Karsın Selim İlçesi'nde yapılarak hizmete açılan Karsın en büyük Modern Hayvan Pazarı haftanın ilk gününde yoğunluk yaşandı. Hayvan üreticisi hayvanını satmanın, vatandaşlar ise kurbanlığını bir an önce almanın derdinde.
Selim Hayvan Pazarı'nda buluşan alıcı ve satıcılar arasında hararetli pazarlıklar yaşanırken, üretici hayvan fiyatlarının cazip olduğunu, alıcılar ise fiyatların pahalı olduğunu belirtti.
Kurbanlık Hayvan alacak vatandaşlar, Kurban olarak alacakları hayvanın yaşını doldurup, doldurmadığını, fiziki olarak bir sakatlığı olmadığını, ve en önemlisi de bütçelerine uygun kurbanlığı bulmanın telaşı içerisinde. Fiyat konusunda sıkı pazarlıklar sonrasında anlaşılıyorsa hayvan pazarında veteriner kontrolünden geçen hayvanlar alıcıları tarafından araçlarla götürülüyor. 
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.