YAŞAM Haber Girişi : 14 Ocak 2019 17:09

Kars'ta Yaralı Köpeği Sürükleyerek Kurtardılar!

Kars'ta Yaralı Köpeği Sürükleyerek Kurtardılar!
Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerinin sürükleyerek köpek kurtarma görüntüleri izleyenleri şok etti.

Kars Güncel-Geçtiğimiz haftalarda Kars'ın mezra Köyü'nde bir otomobilin çarpıp Kars çayına düşürdüğü köpeğin kurtarılış videolarını izleyenler Köpeği kurtaran Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerine önce teşekkür sonrada serzenişte bulundular. Otomobilin çarptığı ve sol arka bacağının kırık olduğu öğrenilen köpeğin sürüklerenerek ekipler tarafından çıkarılması ise akıllara ekipler bu tür yaralı hayvanları bu şekilde sürükleyerek mi çıkarıyor sorusunu getirmiş oldu. 
Bizlerde kamu vicdanı adına haber yapan gazeteciler olarak Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerine öncelikle yaralı köpeği ölüme terk etmedikleri için teşekkür ediyor ama sürükleyerek köpeği kurtarmalarına ise zaten yaralı olan hayvanın sürüklenmesine karşı çıkarak bundan bu tip kurtarmalar için daha hassas ve dikkatli olunmasını istiyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sadece hayvan sever 01 Ocak 1970 02:00

    tamam bir can kurtardınız ama bu canı yakarak acıtarak ve belkide bir yerlerini kırarak kurtardınız işte tamda bu noktada sevgi giriyor devreye sevin arkadaş doğayı insanı hayvanı sevin nefretle yaparsan işini böyle olur sonu hayvanın boynunu kıracaksınız neredeyse göstermelik yapmayın severek yapın işinizi