EĞITIM Haber Girişi : 03 Eylül 2018 21:58

Kars'ta Yasin Aşkın Yıldırım'dan Öğrencilere Burs Çağrısı

Kars'ta Yasin Aşkın Yıldırım'dan Öğrencilere Burs Çağrısı
Kars'ta Yasin Aşkın Yıldırım'dan Öğrencilere Burs Çağrısı. Burs desteklerimizi 10.09-2018 tarihin de başlayıp 15-10-2018 de sona erecek.
Kars Güncel- Kars'ta sevileni hayırsever iş adamlarından Yasin Aşkın Yıldırım, üniversitesi öğrencilerine burs başvuruların başlayacağını açıkladı.
YER YÜZÜNÜN YILDIZLARI
2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir süre kalması münasebetiyle  her yıl olduğu gibi bu yılda ülkenin geleceği öğrencilerimizin  her konuda yanlarında olduğumu dayanışma ve Yardımlaşma desteklerimizle eğitimlerini sürdüre bilmeleri için    elimizden geldiğince  yapmış olduğumuz  burs desteklerimizi  10.09-2018 tarihin de başlayıp  15-10-2018  de sona erecek  başvurular  gerek  Kafkas üniversitesi öğretim görevlilerin den alacağımız   öğrenci listesi ve  ayrıca Tıp Fak. Eğitim Fak. Fen .Edebiyat. Müh. Fak. Veteriner. Fak. İlahiyat. Fak. Sağlık Fak. İktisat. fak. Gönüllü öğrencilerimizin tespit ettiği değerli öğrencilerimize vereceğimiz burs desteği, kitap , kırtasiye ,  ve giyim desteklerimizi başlatmış bulunuyoruz. Ülkenin geleceği ve yarınları İnsanımıza eğitim ve öğrenimlerinde katkı sağlamaya bir damla olsun destek olabiliyorsak ne mutlu bize, bir ülkenin geleceği eğitimin, öğrenimin, ilmin teknolojinin, ve sanatın gelişmesiyle  bir bütün olduğunu öğrencilerimizin okumalarına vereceğimiz desteklerle güçleneceğini  unutmamalıyız. Ben de varım diyebilen her ferde sesleniyorum. Ülkemizin aydınlık geleceği için gelin bir öğrencinin elinden de siz tutun. Hafta içi  13.00 -17.00 Hafta sonu 13.00-16.00  saatleri arasında  değerli öğrencilerimizin kabullerini ofisimde  kabul edeceğimi .
Saygılarımla   TYSD. Kars il. Başkanı Yasin Aşkın YILDIRIM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.