KARS Haber Girişi : 06 Eylül 2018 23:40

Kars'ta Yeni Kamu Binalarına İnceleme

Kars'ta Yeni Kamu Binalarına İnceleme
Kars Valisi Rahmi Doğan, 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile birlikte Kars'ta yapım çalışmalarında sona gelinen kamu hizmet binalarında incelemelerde bulundular.

Kars Güncel- İnceleme kapsamında ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi İl Müdürlüğü, İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi ve Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğünün birlikte yer aldığı hizmet binasını inceleyen protokol, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Gürbüz Koca ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

İncelemenin ardından 112 Çağrı Merkezleri Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Vali Doğan, tüm acil çağrı numaralarının tek çatı altında toplanacağı 112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binasının önümüzdeki günlerde faaliyete gireceğini belirtti.

Vali Doğan açıklamasının ardından beraberindeki protokol ile birlikte yapım aşamasında sona gelinen Kars Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay ve diğer yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan protokol daha sonra Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Burada yapılan incelemede İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, yeni hizmet binasının son durumu hakkında protokole bilgi vererek, yeni hizmet binasına taşınma işlemlerinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars li 01 Ocak 1970 02:00

    Itfaiye Müdürlüğü Binasını da bi incelesinler. Bina 1974 ten beri yi kim kararı verilmiş resmen dökülüyor.