ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Haziran 2019 14:18

Kars'ta Zabıta Ekipleri Buldukları İçi Altın Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti

Kars'ta Zabıta Ekipleri Buldukları İçi Altın Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti
Kars'ta zabıta ekipleri vatandaşın unuttuğu ve içerisinde 21 adet tam Cumhuriyet altınının ve bir miktar nakit para olduğu (yaklaşık 36 Bin 750 TL ) çantayı sahibine teslim etti.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre 25 Haziran 2019 tarihinde eski garajlar bölgesinde bulunan Halitpaşa Zabıta Karakolu'nun önünde zabıta ekipleri bayan çantası buldu.

Bulunan bayan çantasının sahibinin tespit edilebilmesi için içerisine bakıldığında 21 adet tam Cumhuriyet altını ile bir miktar nakit para olduğu, ayrıca çanta sahibine ait kimlik belgesi olduğu tespit edildi. Yapılan tespit sonrası çanta sahibine ulaşıldı.

İçi altın dolu olan çanta Kars Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet İli tarafından Zabıta Müdürlüğü kaleminde gerekli yasal işlemlerin yapılmasının ardından tutanak karşılığında vatandaşa teslim edildi. Kaybettiği çantasının bulunmasına sevinen vatandaş zabıta ekiplerine teşekkür etti.

1748 TL den satıcısına ulaşan tam Cumhuriyet altınının yaklaşık değerinin ise 36 Bin 750 TL olduğu öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.