ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Şubat 2018 18:17

Kars'taki Kadın Cinayetinde Yeni Gelişme

Kars'taki Kadın Cinayetinde Yeni Gelişme
Kars'ta saat 16:00 sıralarında sokak ortasında eşi tarafından tüfekle vurulan Gizem Eşit isimli kadının vücuduna 12 mermi isabet etti.
Kars Güncel- Kars'ta akşam 16:00 sıralarında meydana gelen olayda, Ruhşan Eşit isimli şahsın araç içerisinde tartıştığı, çıkan tartışma sonrasında av tüfeği ile vurduğu Gizem Eşit'in üzerinden 12 adet kurşun çıktığı bilgisine ulaşıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Arif Taşçı Caddesi Vilayetler Birliği Kız Öğrenci Yurdu önünde saat 16:00 sıralarında medyana gelen olayda, park halinde bulunan 36 FF 299 plakalı araç içerisinde Ruhşan Eşit ile eşi Gizem Eşit ve Vilayet Çiftçi (Gizem Eşit'in babası) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Ruhşan Eşit yanında bulunan av tüfeği ile eşi Gizem Eşit'e ateş etti. Açılan ateşle yaralanan Gizem Eşit ve olaya engel olmaya çalışan Vilayet Çiftçi'nin ise eline isabet aldı.
19 yaşında olan Gizem Eşit ve Ruhşan Eşit çiftinin 1 çocuklarının olduğu ve tartışmanın çiftin ayrılık aşamasında oldukları ve çocukları gösterip göstermeme olayından dolayı çıktığı iddialar arasında. Yaralı olarak hastaneye kaldırılıp, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gizem Eşit'in bedenine 12 kurşun isabet ettiği öğrenilen bilgiler arasında.
Olayın yaşandığı andan itibaren Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri kısa süre içerisinde Gizem Eşit'in katil zanlısı olan kocası Ruhşan Eşit'i yakalayarak yasal işlemlere başladı.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.