ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Şubat 2018 15:59

Kars'taki Kan Davası Cinayetinde 2 Tutuklama

Kars'taki Kan Davası Cinayetinde 2 Tutuklama
Kars'ta dün meydana gelen ve 52 yaşındaki Ahmet B.'nin ölümü ile sonuçlanan kan davası cinayetindeki gözaltına alınan iki kardeş tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kars Güncel- Kars'ta dün meydana gelen ve 52 yaşındaki Ahmet B.'nin ölümü ile sonuçlanan kan davası cinayetindeki gözaltına alınan iki kardeş tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Karsın Selim İlçesinde 7 Şubat 2018 günü meydana gelen olayda 14 yıl önce Cafer ve Kibar İ.'nin ölümüne sebep olan Ahmet B. ile karşılaşan Çetin ve Özbay İ. isimli kardeşler cinayet olayından sonra olay yerinden ayrıldı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olaydan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alınan Çetin ve Özbay İ. kardeşler emniyetteki işlemlerinin ardından bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Selim Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemede ifadeleri alınan Çetin ve Özbay İ. kardeşler mahkeme başkanına; "14 yıl önce anne ve babamızı öldürdü, çarşıda karşılaştık ve bize küfür etti. Önce kavga ettik sonra ise bu olay oldu." şeklinde konuştu. 
52 yaşındaki Ahmet B.'nin ölümü ile sonuçlanan kan davası olayının cinayet zanlıları Çetin ve Özbay İ. kardeşler tutuklanarak özel harekat polislerinin eşliğinde Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.