KARS Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 16:14

Kars'tan Ankara'ya İyilik Eli, O Aileye Hacettepe Üniversitesi Sahip Çıktı

Kars'tan Ankara'ya İyilik Eli, O Aileye Hacettepe Üniversitesi Sahip Çıktı
Kars'ta yaşayan Kübra Nur Atasayar ve Figen Çetin'in sosyal medyada başlattıkları "Engelli Baba ve Hasta Çocuk İçin Yardım Kampanyası" na Hacettepe Üniversitesi destek olarak, engelli ailenin tüm bakım ve hastane masraflarını karşılayacaklarını duyurdu.
Kars Güncel- Kars'ta iki kız arkadaşın sosyal medya hesaplarından başlattıkları "Engelli Baba ve Hasta Çocuk İçin Yardım Kampanyası"'na Ankara'da bulunan Hacettepe Üniversitesi destek oldu.
Olay şöyle gelişti, 11 Ağustos tarihinde Ankara Esenboğa Havalimanın'dan Kars'a gelmek isteyen Kübra Nur Atasayar ve Figen Çetin'in havalimanında görme engelli olan ve Elazığ'da yaşayan Şehmuz Çalp  isimli baba ve hasta çocuklarının halini görmeleri üzerine bu duruma kayıtsız kalmamaları ile başladı. 
Kübra Nur Atasayar ve Figen Çetin sosyal medya hesaplarından mağdur aile hakkında yaptıkları paylaşım kampanyasına sosyal medya aracılığı ile büyük destek geldi. Yardım kampamyasından daha ziyade mağdur ailenin durumunun fark edilmesini sağladılar. Kars'ta olmalarına rağmen Elazığ Valiliği ile iletişime geçtiler ve aileye sahip çıkılması konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiler.
Kübra Nur Atasayar ve Figen Çetin'in başlattıkları yardım kampanyasına Ankara'da bulunan Hacettepe Üniversitesi'de kayıtsız kalmayarak engelli baba Şehmuz Çalp ve diğer çocukların tedavi işlemleri ve hastane masraflarını üstlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.