ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Eylül 2018 17:14

Kars'tan Erzuruma Hasta Götüren Ambulans Devrildi, 5 Yaralı

Kars'tan Erzuruma Hasta Götüren Ambulans Devrildi, 5 Yaralı
Kars'tan Erzuruma'a hasta götüren ambulans Sarıkamış İlçesi yakınlarında devrildi. Ambulansın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Kars Güncel- Kars'tan Erzurum'a hastan götüren Kars İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait ambulans Selim İlçesi ile Sarıkamış İlçesi arasında türbülansa girerek devrildi.
Edinilen bilgiye göre Kars'tan aldığı hastayı Erzurum'a götürmek üzere sürücü M.B. idaresinde seyir halinde olan 36 AV 893 plakalı ambulans Sarıkamış ilçesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karayolunda devrildi. Devrilen ambulansla hasta, hasta yakını, araç sürücüsü ve 2 sağlık personeli bulunuyor. Ambulansın hasar gördüğü trafik kazasını gören diğer araç sürücüleri durumu sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine kısa süre içerisinde başka sağlık ekipleri gelerek Erzurum'a sevk edilecek olan hastayı diğer ambulansa aldılar. 
Meydana gelen trafik kazasında ambulans sürücüsü M.B. yaralanırken, sağlık görevlileri ve hasta yakınının kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Ambulans geç gelince ortalığı yıkarlar. Sağlıkçıları darp ederler. Hızlı gidincede ya neden hızlı gidiyor olur. Şunu düşünmek lazım giden hasta hepinizin çocuğu annesi babası olabilr. İş sağlık olunca saniyelerin önemini unutmayalım

  • Kars 01 Ocak 1970 02:00

    Ambulans mecbur fırlamak zornda can kurtarmaya gidiyr diğer insanlar dikkatli olup ambulansa öncelik verse daha iyi olur.diger bir çözüm ise kars erzurum yolunda binlerce hasta ölüyr artık nakil ortadan kalkmalı sağlık müdürlüğü nerede.hastaneler ne halde artık bişi yapın yazık bu şehre bu insanlara

  • kars36 01 Ocak 1970 02:00

    sayin il saglik müdurlüğü utanmalisin bu durumdan...şu sevklere bi cözum yok mu.

  • Taha Doğan 01 Ocak 1970 02:00

    Bugün 13.30 civarı hükümet Konağı önünde aniden önüme fırladı bir ambulans insan biraz dikkatli kullanır. Kullanmayınca ne olduğunu görüyorsunuz.