KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 15 Eylül 2017 09:08

Kars Tanıtım Günleri Başladı

Kars Tanıtım Günleri Başladı
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ankara Kültür Merkezi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerine katıldı.
Kars Güncel-Kars Ardahan Iğdır Federasyonu tarafından düzenlenen Valilikler, Belediyeler, Üniversiteler, Kaymakamlıklar ve bazı STK'lar tarafından desteklenen KAI Tanıtım Günleri Ankara Kültür Merkezi'nde yapıldı. 
Kars Belediyesi de tanıtım günlerinde yerini aldı. Heykeltraş, halk ozanları ve tanıtım kitaplarıyla çeşitli hediyeliklerle belediyemiz adına kurduğumuz stantta misafirleri ağırlayan ekibimiz büyük bir ilgiyle karşıladı.  
Misafirler belediyemize ait stantları gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Başkan Murtaza Karaçanta da tanıtım günlerinin ilk gününde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yıldız'a eşlik etti. 
KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım'la da sık sık birlikte olan Başkan Karaçanta, bu tanıtım günlerinde emeği olan herkese teşekkür etti.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars standına gelen misafirleri karşılayarak tek tek ilgilendi. Bir çok ziyaretçi Başkan Karaçanta ve eşi Figen Karaçanta ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. Açılan stant tanıtım günlerinin 4 gününde de Kars'ı tanıtım hizmetini vermeye devam edecek.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARSLI 01 Ocak 1970 02:00

    BİR KAÇ TANEDE KARSLI GÖTÜRSEYDİNİZ YANINIZDA ONLAR SÖYLERDİ BELKİ KARSIN BELEDİYENİN HALİNİ..

  • Kars kars 01 Ocak 1970 02:00

    Kars tanınmaz haldeyken Karsı tanıtmaya çalışmak çoooooookkk güzel bir hikaye 😊😊