KARS Haber Girişi : 08 Şubat 2019 17:31

Kars Türkiye Şampiyonası'nda Dört Madalya Aldı

Kars Türkiye Şampiyonası'nda Dört Madalya Aldı
Türkiye genelinden iki binin üzerinde sporcunun ve Dünya Şampiyonlarının da katılımıyla minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen “Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda Kars dört madalya aldı.
Kars Güncel- Kars'ta spor alanında gençlere yönelik eğitim ve çalışma programlarıyla hizmet veren Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Antalya'da düzenlenen “Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda Kars'a dört madalya ile geri döndü.

Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Serkan Uslu tarafından eğitilen sporcular Antalya'da ki müsabakalara 9 sporcu ile katıldı. Yarışmada gençler kategorisinde Türkiye Birincisi Burakcan Ömer Yaranca, yine gençler kategorisinde Türkiye 3'üncüsü Rıdvan Gümüş oldu. 
Büyükler kategorisinde Türkiye 2.cisi Ercan Topkaya, Türkiye 3'üncüsü Yeter Savaş oldu, böylelikle Kars'a şampiyona sonucunda dört madalya kazandırıldı.

Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü sorumlu antrenörü Serkan Uslu yarışmaya öğrencilerin kendi harçlıklarını biriktirerek katıldıklarını, Kars'ta gerek kurumlardan gerekse iş adamlarından hiç bir destek göremediklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.