YAŞAM Haber Girişi : 20 Şubat 2018 15:41

Kars Ülkü Ocakları Şehit Fırat Çakıroğlu İçin Mevlit Okuttu

Kars Ülkü Ocakları Şehit Fırat Çakıroğlu İçin Mevlit Okuttu
Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Şehit Fırat Çakıroğlu İçin Mevlit okuttu.

Kars Güncel- Kars Ülkü Ocakları Oğuz Güngör başkanlığında Şehit Fırat Çakıroğlu için mevlit okuttu.

Başkan Oğuz Güngör burada yaptığı konuşmada; Değerli ülküdaşlarım öncelikle Cenab-ı Allah’ın selamıyla hepinizi selamlıyorum.

Bugün 20 şubat son ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu ’nun şehadetinin 3. Yılı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Bildiğiniz üzere 3 yıl önce izmir ege üniversitesinde öğrenci kılıklı pkk lı caniler tarafından bıcaklanarak şehit edildi.

Kardeşimiz o dönemler hükümetin başlattığı sözde cözüm fakat aslen türk milletinin cözülmez süreci ülkemnizin bir cok ilinde bu ve buna benzer hadiseleri beraberinde getirdi.

Güneydoğuda hendekler kazılarak, büyük şehirde sokakları yakıp yıkarak,üniversitelerde eğitim ve öğretimi engelleyecek bir süreç gecirdik. Hamd olsunki kars’ta bizler izmirde Fıratlar istanbulda cengizler dağda askerler şehirlerde polislerimiz pkk ve onun uzantılarına dik durarak canımız pahasına olsada mücadele ettik ve mücadelemiz kısmen başarıya ulaşmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti var oldukca Ülkü Ocakları ve Ülkü Ocaklı Yiğitler pkk,fetö-pyd gibi Türk ve vatan düşmanlarının daima karşısında olacak ve vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunacağız.

Değerli Ülküdaşlarım sizlerle ve kamuoyuyla birşey paylaşmak istiyorum.

23.11.2017 tarihinde Kars belediye meclisine sunduğumuz Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına bir çeşme yaptırmak için dilekçemiz onaylanmıştır.

Cenab-ı Allah’ın İzni ile havalar biraz daha düzeldiği zaman çeşmemizin yapımına başlanmış olup en kısa sürede tamamlanacaktır.

Kalıcı olarak Şehidimiz hayrına yaptırmış olduğumuz çesmeden tüm halkımız yararlanacaktır.

Hepinize Buraya Kadar Zahmet edip Geldiğiniz İçin Teşekkür Ediyorum. Allah Sizlerden razı Oslun.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.