KARS Haber Girişi : 08 Ağustos 2019 20:55

Kars Valiliği Sözleşmeli Personel Alımı İçin Listeye Giren İsimleri Açıkladı

Kars Valiliği Sözleşmeli Personel Alımı İçin Listeye Giren İsimleri Açıkladı
Kars Valiliği sözleşmeli personel alımı giriş sınavı için kesin asıl/yedek aday listelerini açıkladı.
Kars Güncel- Kars Valiliği tarafından İl Valiliği'ne bağlı olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri emrinde istihdam edilmek üzere ;"  Arşiv Uzmanı, Şehir Plancısı, Harita Mühendisi,  Harita Teknikeri, Elektrik Elektronik Mühendisi, Bilgisayar Teknikeri, Elektrik Elektronik Teknisyeni ve Büro Personeli" kadrolarında sözleşmeli olarak 12 personelin istihdamı için başvuru ilanına çıkmıştı.

Kars Valiliği'nden yayınlanan duyuruda; Ön Lisans Büro Personeli için 12 asıl, 12 yedek aday, Lisans Büro Personeli için 5 asıl, 5 yedek, Elektrik Elektronik Teknisyeni için 3 asıl, 3 yedek, Elektrik Elektronik Mühendisi için ise 1 asıl 1 yedek olmak üzere  42 kişilik nihai listeye giren asıl ve yedek üyelerin listesini açıkladı.


Ayrıca yapılan duyuruda şu açıklamalarda bulunuldu;
ATAMA VE SÖZLEŞME İMZALAMAYA ESAS İSTENİLECEK BELGELER:

1- 2018 yılı KPSS (B) grubu Sınav Sonuç Belgesi

2- https://www.icisleri.gov.tr/personel/ornekformlar internet adresinin “Örnek Formlar ve Dilekçeler” sayfasından temin edilecek “Mal Bildirim Formu ve Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Formu”

 Sınavı asıl olarak kazanan adayların yukarıda belirtilen atama belgelerini Valiliğimiz İl Yazı İşleri Müdürlüğü İşlemler Şefliğine en geç 09/08/2019 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde istenilen evrakları teslim etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gunesh Gurbankulyyev 01 Ocak 1970 02:00

    Ben Türkmenistanliyim kars halk eğitim müdürlüğünde bilgisayar kursunu bitirdim Ankarada tibbi sekreterlik kursunu bitirdim şu an iş ariyorum