SPOR Haber Girişi : 06 Ağustos 2018 20:42

Kars Valiliği Yelken Kulübü Açıldı

Kars Valiliği Yelken Kulübü Açıldı
Kars'ta valilik tarafından Yelken Spor Kulübü hizmete açıldı.
Kars Güncel- Kars Valiliği bünyesinde kurulan Kars Valiliği Yelken Spor Kulübü, UDH eski Bakanı Ahmet Arslan, Vali Rahmi Doğan ve TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın katılımı ile gerçekleştirilen programla faaliyete başladı.
Program kapsamında Arpaçay İlçesi Çıldır Gölü Kütük Ev yerleşkesinde bulunan Yelken Spor Kulübünü ziyaret eden UDH eski Bakanı Ahmet Arslan Vali Doğan  ile birlikte sporcu ve eğitmenleri ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan UDH eski Bakanı Ahmet Arslan,  Çıldır Gölünün ilimiz turizmine kazandırılması amacıyla Çıldır Gölünde yılın her mevsiminde etkinlik ve aktivitelerinin yapılmasının önemine değinerek, bu amaçla Kars Valiliği ve Türkiye Yelken Federasyonun katkılarıyla hayata geçen spor kulübü için Vali Rahmi Doğan'a ve ilgililere teşekkürlerini iletti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yücel derecicek 01 Ocak 1970 02:00

    Sakın kimse göle girmesin ölüm saçıyor göl kenarında güvenlik yok göl kıyısında kum çakıl taşları hiçbir şey yok Ahlaktan yoksun insanların bira şişesi cam bardak kırıklarını suya atmaları nedeniyle Piknik bize zehir oldu yeğenimin ayağına 23dikis atıldı sayın valimiz ya göle düzenleme yapılsın yada göle girişleri kesinlikle onleyelim kimsenin pikniği zehir olmasın

  • Yücel derecicek 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz